Visszatért a helyére Fradi-tábor

screenshot_2017-11-05-15-35-52.png

Régen látott valódi meccshangulat uralkodott egy Fradi-meccs lelátóján! Három és fél év után megszületett a szurkolók által várva várt megegyezés, így ismét elfoglalta helyét a B-közép a stadionban.

A Groupama Arénában első ízben volt – jó értelembe vett – hátborzongató hangulat, ugyanis a 2014. augusztus 10-én átadott stadion egyidős volt a ferencvárosi fanatikusok bojkottjával – egészen 2017. november 4-ig. Jómagam is kint voltam a meccsen, és ki merem jelenteni, egy percig nem éreztem veszélyben a testi épségem késelős eset ide vagy oda. Oké, az első jó pár hanggránáthoz mindig hozzá kell szokni, de ez már egyéni probléma…

Bár nem vagyok Fradista, igencsak hosszú ideje élek a IX. kerületben ahhoz, hogy jó pár „B-közepes” srácot nagyon régóta a barátomnak tudhassak, és ki merem jelenteni, hogy nagyon megérdemelték ezt az egyezséget, melynek ez a tegnapi adrenalin bomba volt az eredménye! Ugyanis ezeknek a srácoknak tényleg ez az életük, játsszon bárhol a Fradi, ők útra kelnek és szüntelenül buzdítják a szurkolásra nem érdemes színvonalon játszó csapatukat.

Úgyhogy ahelyett, hogy élből elítéljük ezeket a srácokat, mert helyenként sportszerűtlen rigmusokkal hívják fel a figyelmet magukra, beszéljünk velük legalább öt percet, és egyből kiderül, hogy sokkal több van bennük, mint ami elsőre látszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://huntasztikus.blog.hu/api/trackback/id/tr8813185544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess minket!

Mi a téma?

süti beállítások módosítása