Végtelen háború a küszöbön – íme 2018 képregényfilmjei

szuperhos1.jpg

Vajon képes lesz-e 2018 túlszárnyalni az előző esztendőt a szuperhősfilmek terén? Nem lesz könnyű, ugyanis tavaly már a DC is letett ezt-azt az asztalra, nem csak a Marvel, így egy kicsit magasabbra került került a mérce.

Nagy bajban lennénk, ha meg kéne neveznünk az előző év legjobb képregény adaptációját, ugyanis A galaxis őrzői vol. 2, a Logan, a Thor: Ragnarök és a Wonder Woman is fantasztikusan sikerült, sőt az Igazság Ligája és a Pókember: Hazatérés is elfogadható volt. Fel van tehát adva a lecke, de egy olyan év jön, ahol végre jön Thanos és rendet tesz a fejekben…

Marvel Cinematic Universe

02.15. Fekete Párduc

Kezdjük rögtön azzal a filmmel, melyet személy szerint a legjobban várok az itt felsorolt hétből. Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már betekintést nyerhettünk Wakandába, azonban teljes körűen csak ebben a filmben fogjuk megismerni a Fekete Párduc történetét. Chadwick Boseman az egyik legtehetségesebb színes bőrű színész, ezt a Polgárháborúban is bizonyította. Másfél óra R’n’B-re és a hatodik végtelen kő, a lélekkő feltűnésére felkészülni!

04.26. Bosszúállók: Végtelen háború

Április végén jön Thanos és a Végtelen háború, melyre a Marvel idestova 10 éve és 20 film óta építkezik. Az előzetesből is kiderül, hogy minden idők „legnagyszabásúbb” szuperhősfilmje van készülőben, melyben a hatalmasra duzzadt gárda miatt szinte biztos, hogy számos karakternek ez a mozi lesz a végállomás. Óriásit csalódnánk a Marvelben, ha mind a kb. 25 jó oldalon álló hős életben maradna.

07.06. A Hangya és a Darázs

Az első „hangyás film” volt az egyik abból a számos előzmény filmből, mely az univerzumépítésen kívül semmilyen funkciót nem töltött be a MCU-ban. Júliusban immáron ketten fognak összezsugorodni, hogy megmentsék a világot a mikro veszélyektől. Nincsenek elvárásaink.

szuperhos2.jpg

DC Extended Universe

12.20. Aquaman

A korszakalkotó Wonder Woman és a kritikusok szerint leszerepelő, számomra mégis élvezhető Igazság Ligája utáni esztendőben csak az év végén kapunk egy filmet a DC-től, melyben Atlantisz titkainak mélyére kalauzol el bennünket Aquaman. Ha Arthur Curry története olyan lesz, mint Diana Prince „meséje”, akkor tovább nőhet a DC a rajongók szemében. Egy biztos, nem Jason Momoán fog múlni a dolog…

X-Men széria

04.12. X-Men: Új Mutánsok

Az X-Menhez annyi közünk van, mint a lónak a hátúszáshoz, így csak annyit írnánk, hogy a cím alapján számos új karakter megjelenésére számíthatunk. Az előzetest pedig a horror filmektől irtózóknak célszerű barna nadrágban megtekinteni!

05.31. Deadpool 2

Imádtuk, ahogy tipik Valentin napi filmként bearanyozta a két évvel ezelőtti február 14-et, és egy hatalmas paródiát csinált az összes szuperhősből. Erre fel jött a második rész első előzetese, melyben Superman is megkapja a magáét. Inkább vígjáték lesz, és nem szuperhősfilm, de pont ez az ereje Mr. Poolnak.

11.01. X-Men: Sötét Főnix

A Trónok Harca-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis napjaink legnépszerűbb sorozatának egyik főszereplője, Sophie Turner fogja a címszereplőt alakítani.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

A képek forrása: pixabay.com, Flickr

A bejegyzés trackback címe:

https://huntasztikus.blog.hu/api/trackback/id/tr2313544351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess minket!

Mi a téma?

süti beállítások módosítása